top of page

Painting Service Company 

behanger

Op zoek naar een behanger in regio Antwerpen of omgeving?

Al uw behangwerken

Behang is weer helemaal in. Ook Painting Service Company is dit vak niet verleerd. Wij zijn uw professionele behanger in heel regio Antwerpen en omgeving, voor het behangen van een enkele kamer tot uw volledige woning. Wij passen ons naadloos aan elke denkbare stijl aan: klassiek, landelijk of hedendaags, subtiel of juist opvallend, om een cleane look te creëren of juist sfeer te scheppen. Een lastig binnenproject? Of een grootschalig behangwerk? Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij plaatsen alle soorten vliesbehang, decoratief behangpapier, schildersdoek, structuur behang, persoonlijke foto op doek, stickers,... aan u de keuze!

Welk behang kiest u?

Welk behang kiest u?

Als professionele behangers zorgen we er eigenhandig voor dat patronen naadloos op elkaar aansluiten, zonder rimpels, bellen of andere oneffenheden. Wel behangwerk met de hoogste afwerkingsgraad en dat ziet u aan het eindresultaat, vandaag en de jaren die komen gaan. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing in behang, van eenvoudige dessins tot exclusieve wanddecoraties. Stap voor stap brengen we uw persoonlijke woonbeleving tot leven vanuit een brede waaier aan behangmogelijkheden. 

Behangen en schilderen

Het beste van twee werelden laten samenkomen in uw interieur: wij kunnen behang en verf combineren voor een unieke, persoonlijke finishing touch. Schilder- en behangwerk kan een ruimte optisch vergroten of verkleinen, harmonie of contrast creëren, accenten leggen,… u kunt er alle kanten mee op. Hebt u zelf een idee voor ogen of hebt u liever dat we even met u meedenken? Painting Service Company zorgt voor het perfecte behang- en schilderwerk naar wens.

Behangen en schilderen

Een behanger in regio Antwerpen of omgeving die perfectie op uw muren nastreeft? Contacteer Painting Service Company!

bottom of page