top of page

Painting Service Company 

binnenschilder

Op zoek naar een binnenschilder in Antwerpen of omgeving? 

Buitengewoon in schilderwerk binnen

Een verzorgde, mooie woning begint met sterk binnenschilderwerk. Gaat u voor een leefruimte in een frisse, lichte kleur of wilt u eens wat anders met een accentmuur die meteen in het oog springt? Schildersbedrijf Painting Service Company verzorgt al uw binnenschilderwerk met zorg en kennis. Wenst u naast binnenschilderwerk ook behangwerken of buitenschilderwerk uit te laten voeren? Ook hiervoor kunt u op ons vakmanschap rekenen.

  • Van een enkele binnenruimte schilderen tot een totaalaanpak verzorgen

  • Gebruik van kwaliteitsvolle materialen: van kwast, roller en schilderstape tot verf

  • Aandacht voor voorbereiding: afplakken, oneffenheden wegwerken, stof- en vetvrij maken, …

  • Oog voor de finishing touch

Muren en plafonds schilderen

De muren van uw woning geven kleur aan uw interieur. Ze bepalen de sfeer van de ruimte waarin u binnenstapt. De manier waarop de verf is aangebracht is minstens zo belangrijk zijn als de kleurkeuze. Plafonds worden al eens over het hoofd gezien, maar verdienen de nodige aandacht. Een opfrisbeurt met een vlekkeloze afwerking kan een groot verschil maken voor uw binnenruimtes. Slaapkamers, woonruimtes, hal, … voor elke ruimte hebben wij de perfecte oplossing klaar.

Muren en plafonds schilderen
Trap verven 

Trap verven 

U denkt eraan uw muren en plafonds te verven, maar verlies ook uw trap niet uit het oog. Die staat centraal in uw woning en krijgt dag in dag uit de meeste passage. Uw trap moet er dus goed uitzien en het drukke verkeer duurzaam kunnen weerstaan. Niet zomaar elke verf of elke techniek leent zich voor het schilderen van een trap. Geef uw trap een echte upgrade en kies voor kwaliteit met een binnenschilder als Painting Service Company.

Binnendeuren schilderen

Net als trappen worden ook binnendeuren intensief gebruikt. Afgebladderde verf, blaasjes, kleurverschillen, vuile vingers,… laten na een tijd hun sporen na. Met een nieuwe verflaag zien uw binnendeuren er weer als nieuw uit. Een professionele binnenschilder zorgt voor een piekfijne afwerking!

Binnendeuren schilderen
Badkamer en keuken verven

Badkamer en keuken verven

Een badkamer is iets compleet anders dan andere binnenruimtes: zo komen er badkamertegels, condens en water aan te pas, … Uw badkamer schilderen is één ding, het moet ook een lange tijd meegaan. Ook een keuken verven is een job apart wat een weldoordachte voorbereiding vraagt. Keukenmuren en plafonds vetvrij maken, apparaten en werkbladen afplakken, kastdeuren afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat verven of lakken,…. Een badkamer of keuken verven vereist dus specifieke ervaring, kennis van producten en technieken. Specialistenwerk voor Painting Service Company!

Footer

Binnenschilderwerk met verve laten uitvoeren in regio Antwerpen? Vertrouw op binnenschilder Painting Service Company!

Decorateur

Naast binnenschilderwerk zijn we ook gespecialiseerd in decoratiewerken, zoals ORAC sierlijsten en kroonlijsten of Louverdrape raamdeco om uw interieur helemaal af te werken. Uiteraard bieden we u hierin met plezier advies op maat.

bottom of page