top of page

Painting Service Company 

buitenschilder

Op zoek naar een buitenschilder in regio Antwerpen of omgeving?

Eén schilderteam voor al uw buitenschilderwerk

Professioneel buitenschilderwerk resulteert in een serieuze meerwaarde aan uw woning. Het biedt niet alleen bescherming, maar zorgt ook voor een verzorgde uitstraling. Dankzij een duurzame bescherming verlengt u de levensduur van uw houtwerk of constructies aanzienlijk. Met een andere kleur kunt u ook uw woning transformeren of een hedendaagse opwaardering geven. Op zoek naar een buitenschilder in regio Antwerpen die van aanpakken weet? Contacteer Painting Service Company!

  • Aandacht voor een grondige voorbereiding: van kleine herstellingen en schuren tot afplakken en het verwijderen van oude verflagen

  • Vlotte en veilige uitvoering van elk buitenschilderwerk

  • Wij houden rekening met luchtvochtigheid, weersomstandigheden, temperatuur en ondergrond voor een perfect eindresultaat en optimale bescherming

Ramen, deuren, dakgoten en garagepoort schilderen

Wanneer u het houtwerk van uw ramen, deuren, dakgoten en garagepoort niet onderhoudt, kunnen beschadigingen, aantastingen en andere problemen opduiken, zoals houtrot. Daarom is tijdig buitenschilderwerk een must. Maar ook pvc-ramen en -deuren kunnen geschilderd worden, waardoor u de look van uw ramen en deuren helemaal kunt aanpassen aan uw stijl of wensen. Schakel een buitenschilder als Painting Service Company om uw ramen, deuren, dakgoten en/of garagepoort te verven, die rekening houdt met alle mogelijke factoren, zoals een degelijke voorbereiding, de weersomstandigheden en de ondergrond.

Gevel schilderen of kaleien

Gevel schilderen of kaleien

Moe gekeken op uw gevel of wilt u uw afgeleefde buitenmuren nieuw leven inblazen? Dan kan verf of kalei een groot verschil maken. Kaleien is een mooie oplossing om uw gevel te renoveren. Buitenschilderwerk kan een echte metamorfose geven aan uw gevel en uw woning langdurig beschermen tegen weersomstandigheden en vochtproblemen. Hierbij kunnen wij uw gevel eerst reinigen en herstellen waar nodig voor we grondverf aanbrengen en tot in de kleinste hoekjes afwerken. U kunt ons trouwens ook inschakelen voor het ontmossen van daken.

Tuinhuis, carport, pergola verven of beitsen

Ook een tuinhuis, carport, pergola of andere buitenconstructie moet seizoen na seizoen de meest uiteenlopende weersomstandigheden trotseren. Om uw tuinhuis, carport of pergola in topconditie te houden, is periodiek buitenschilderwerk aan te raden.

Tuinhuis, carport, pergola verven of beitsen
Schutting of hekwerk verven

Schutting of hekwerk verven

Tuinafsluitingen, schuttingen of hekwerk wordt al eens over het hoofd gezien, maar ook dat vraagt om geregeld buitenschilderwerk, voorafgegaan door een grondige reiniging om de ondergrond perfect schoon, glad, droog en stofvrij te krijgen.

Dit of ander buitenschilderwerk voor de boeg? Vertrouw deze werken toe aan buitenschilder Painting Service Company in heel regio Antwerpen.

Dakkapel schilderen

Een dakkapel schilderen is een uitdaging. Gelukkig heeft een professionele buitenschilder als Painting Service Company niet alleen alle ervaring, maar ook al het materiaal en gereedschap in huis om deze klus veilig, met de grootste zorg en met een mooie finish te klaren.

bottom of page