top of page

Painting Service Company 

ontmossen

Laat uw oprit, terras, gevel en dak ontmossen in regio Antwerpen

Ontmossing van uw dak

Last van een groen dak? Na een tijd duiken groene aanslag, algengroei en mosvorming op uw dak op. Een dak vol mos is niet meteen een fraai zicht, maar kan op termijn uw dak ook echt beschadigen met waterinsijpeling tot gevolg. Eén oplossing: een ontmossing van uw dak! Painting Service Company in gespecialiseerd in het ontmossen van daken, maar ook van opritten, terrassen en gevels overal in regio Antwerpen en omgeving.

Wanneer hebt u meer last van mos op uw dak?

  • Poreuze dakbedekking, zoals leien

  • Weinig zon en veel schaduw op uw dak

  • Lagere hellingsgraad van uw dak

Waarom uw dak laten ontmossen?

Waarom uw dak laten ontmossen?

  • Scheurtjes en barsten in uw dakbedekking door mos voor zijn

  • Lekkages vermijden

  • De isolatiewaarde van uw dak op peil houden

  • De verkoopwaarde van uw woning doen stijgen

Ontmossen van uw dak: ons vak

Uw dak zelf ontmossen is geen goed idee: zo maakt u al snel gebruik van verkeerde producten die uw dak juist nog meer schade kunnen toebrengen. Maar ook de methode om mossen en algen van uw dak te verwijderen is van groot belang om uw dak niet te beschadigen en tot een doeltreffende oplossing te komen. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke gevaren als u zelf uw dak opgaat. Painting Service Company gaat steeds veilig, met de juiste producten, de perfecte uitrusting en beproefde methodes te werk!

Ontmossen van uw dak: ons vak

Painting Service Company is geen groentje in het ontmossen van groene daken in heel regio Antwerpen: contacteer ons meteen!

Uw dak beschermen na ontmossing

Ook een ontmost dak zal na verloop van tijd opnieuw te kampen hebben met mos en algengroei. Daarom kan Painting Service Company uw dak ook doeltreffend beschermen tegen toekomstige mos- en algenvorming: we spuiten uw dak in met een speciale coating waardoor groene aanslag, mos en algen zich veel minder makkelijk kunnen hechten. Zo geniet u voor een lange tijd van een mosvrij dak! Kunnen uw dakramen of dakkapellen ook een laagje verf gebruiken? Painting Service Company staat ook voor u klaar voor al uw buitenschilderwerk !

bottom of page